Stuur de advertentie van de Jeanneau Sun Odyssey 349 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Bericht:
Doorsturen
Jeanneau
 
Sun Odyssey 349
 
prijs op aanvraag
BTW Betaald

Bij ons in de showroom te Stavoren:

 

De Sun Odyssey 349 fascineert vanaf de eerste blik! De pure lijnen, het ruime interieur en de uitnodigende kuip. Net als voorgaande Sun Odyssey modellen, is de 349 de perfecte combinatie van uitstekende zeilprestaties, comfort en veiligheid. Zowel in de cockpit als aan het stuurwiel, voor anker of op volle zee, u zult te allen tijde genieten van dit zeewaardige, stabiele en makkelijk hanteerbare zeiljacht.

Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en proef de vrijheid van zeilen met het hele gezin. De Sun Odyssey 349 is zowel goed doordacht als uitnodigend met twee of drie hutten, een ruime salon, een zeer functionele kombuis, kwalitatief hoogwaardig houtwerk en een zeer helder en goed verlicht interieur.

 

Te verkrijgen met diverse kielvarianten, waaronder de swingkiel met een variabele diepgang van 1,26m - 2,57m voor prakties alle vaargebieden.

 

Het jacht ligt in onze showroom, kom langs of maak een afspraak voor bezichtiging, wij informeren u graag over dit uitstekende zeiljacht.

 

Wij hebben voor u een Jeanneau SO 349 op voorraad, compleet uitgerust met mooie specificaties, een 2 cabine uitvoering met korte kiel, wij kunnen u dit jacht aanbieden met een interessante korting.

U kan direct varen in het nieuwe seizoen!

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal:
15,42 m
Variabele diepgang:
Diepgang:
198 cm

Accommodatie

Stahoogte:
190 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 6 Extra: 2