Zorgeloos zeilen op een nieuwe Jeanneau Sun Odyssey 349 voor 25% van de prijs!

Prijs Sun Odyssey 349 zeilklaar te Stavoren a 160.000,- (incl. btw.) Investering per deelnemer (25%) € 40.000,-. Kosten “all inclusive” a 225,-/mnd. Nautishare, een initiatief van het Nautisch Kwartier te Stavoren, biedt u de mogelijkheid
om samen met drie andere (ervaren) eigenaren de investering in een nieuw zeiljacht te delen. Na vijf jaar vervalt het contract en wordt de boot verkocht. De restwaarde wordt dan onder de vier deelnemers verdeeld. Voor een kleine
investering heeft u maximaal zeilplezier en minimale zorgen.
Boatsharing in het kort; Met boatsharing van Nautishare koopt u een aandeel van 25% van de waarde van het jacht. De jaarlijkse kosten voor liggeld, verzekering en onderhoud deelt u met de andere eigenaren. Het gebruik wordt geagendeerd. Per eigenaar is dit gemiddeld 50 dagen per jaar.
Beheer: Nautishare beheert het jacht en alles wordt voor u geregeld. U heeft één professioneel aanspreekpunt en dat is wel zo handig. Complete uitrusting De boot is volledig uitgerust met nevenstaande specificaties en met pantry, toilet/natte cel, (automatische) reddingsvesten, servies, bestek, kookspullen, dekbedden en kussens.
Het enige dat u zelf moet meebrengen zijn uw eigen dekbedovertrekken, kussenslopen, zeilkleding en natuurlijk uw boodschappen. Nautishare controleert de boot elke keer bij terugkomst.

Jeanneau Sun Odyssey 349 met:
• 2 cabines
• Korte kiel (diepgang 1,50 m.)                                                   
• Navigatieapparatuur
Trim level Preference Pack
Electronic 2017 Offshore
met snelheid, diepte, wind,
autopiloot en kaartenplotter
• Zwempla platform 
• Verwarming
• Klapschroef
• Sprayhood en kuiptent

                                                                                           

Prijs Sun Odyssey 349 zeilklaar te
Stavoren a 160.000,- (incl. btw.)                                             
Investering per
deelnemer (25%)
€ 40.000,-
Kosten “all inclusive” a 225,-/mnd.

 

Voor meer info, stuur een mail naar:  arthur@nautischkwartier.nl